Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η Λούκα απαντά στον Μίμη

Με τη φράση του Μαχάτμα Γκάντι «πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς», απαντά η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, «στην επίθεση με αγοραίους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Οι άνανδρες επιθέσεις προδίδουν μόνο πανικό και αδυναμία…
Πόσο μάλλον όταν στερούνται επιχειρημάτων και δεν απαντούν στο ουσιώδες πρόβλημα του πως θα αντιμετωπίσει η χώρα τις αρνητικές επιπτώσεις από το δεύτερο Μνημόνιο και την όξυνση που θα επιφέρει», δήλωσε η κ. Κατσέλη.
«Στον φίλο Μίμη, θα απαντούσα με τη φράση του Μαχάτμα Γκάντι: "Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς"», πρόσθεσε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του είχε διατυπώσει την εκτίμηση ότι «το κόμμα της Λούκας Κατσέλη θα έχει χειρότερη τύχη από το κόμμα του Γεράσιμου Αρσένη» και, μεταξύ άλλων, είχε υποστηρίξει: «Δεν μας αφορά η Λούκα. Είναι μια αξιοπρεπής καθηγήτρια, αλλά πολιτικό μυαλό δεν έχει. Και από ανάλυση τα ίδια. Σχολικός κενσιανισμός της δεκάρας. Έπαιξε μοιραίο ρόλο, είναι το μοιραίο πρόσωπο που άφησε εντελώς ανυπεράσπιστη, εντελώς απροετοίμαστη την παράταξη, ενόψει της χρεοκοπίας, διότι είναι εισηγήτρια όλων αυτών των πραγμάτων».
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου