Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Αρχή από τη Θεσσαλονίκη για τον Σαμαρά

Με ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ και υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα, την ερχόμενη Τετάρτη 21 Μαρτίου, στις 7.30 μμ, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», θα αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ, στη Θεσσαλονίκη.
Αύριο το μεσημέρι, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, θα έχει συσκέψεις με τη Γραμματεία Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας και το γραφείο Τύπου του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια, θα περιοδεύσει, κατά τη διάρκεια του

Σαββατοκύριακου, στους νομούς Κιλκίς, Πιερίας και Πέλλας.
Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος στις 4.30 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Τσάμης, είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου «FM 100» ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση από καταξιωμένα στελέχη της κοινωνίας, για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος και ήδη κατατέθηκαν 28 αιτήσεις ενδιαφερομένων να είναι υποψήφιοι βουλευτές στην Α΄και στη Β΄εκλογική περιφέρεια.
Σε ό,τι αφορά τον βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα, που έχει τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο κ. Τσάμης είπε ότι προσδοκά να υπάρξουν οι καλύτερες εξελίξεις. Σημείωσε πως οι πολιτικοί εκπρόσωποι δικαιούνται να αναγνωρίσουν εσφαλμένες ή υπερβολικές αποφάσεις τους, ενώ τόνισε πως οι πειθαρχικές αποφάσεις έχουν κι έναν παιδευτικό χαρακτήρα.

Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου